Rugzak bedrukken

Katoenen tassen

Katoenen tas rugzak

Vanaf: 1,07
Vanaf: 4,01
Vanaf: 0,95

Rugzak

Plunjezak

Vanaf: 0,88
Vanaf: 1,86
Vanaf: 1,52
Vanaf: 4,05

Rugzak

Rugzak zwart

Vanaf: 10,78

Rugzak bedrukken voordelig

Rugzak bedrukken goedkoop voor een vaste lage prijs. Door middel van een goede prijs kwaliteitsverhouding hebben we voor ieder budget wat wils. Daarom bieden we een rugzak bedrukt al vanaf 0,76 per stuk aan. Bovendien kunnen we de bedrukte rugzak met logo in allerlei vormen, kleuren en maten aanbieden. Anders gezegd hebben we rugzakken waarbij je op maat de kleur kunnen kiezen. Er is nog een reden om te kiezen voor onze rugzakjes en dat is ons breed assortiment.

“Wil jij een rugzak bedrukken?”

Vraag ons voor advies!

Rugzak bedrukt op maat

Je eigen rugzak bedrukt is volledig op maat te maken. Je kunt zoals eerder gezegd bij sommige tassen je eigen kleuren van de tas kiezen. In de eerste plaats krijg je van ons een digitaal proefdruk. Waardoor je kunt zien hoe het logo positioneert op je gekozen rugzak. Hieruit volgt een akkoord waarna wij je bedrukte rugzak met logo zullen bedrukken.

Bedrukte rugzak met logo

Er is nog een reden waarom je voor onze tassen moet kiezen en dat is de snelle levertijd. In maar liefst 5 werkdagen kun je je eigen bedrukte rugzak met logo in huis hebben. Heb je toch nog vragen? Je kunt ons bellen, e-mailen of via de offerteknop contact opnemen.