Jute tassen bedrukken

Vanaf: 2,99

Jute tassen

Jute tas duurzaam

Vanaf: 2,64

Jute tassen

Jute tas shopper

Vanaf: 2,64

Jute tassen

Luxe jute tas

Vanaf: 4,55
Vanaf: 4,55
Vanaf: 2,93

Jute tassen bedrukken bestseller

Jute tassen bedrukken met logo voor je algemene naamsbekendheid. Onze jute tassen bedrukt met logo of zonder zijn bijzonder mooi. Jute is stevig materiaal dat lang meegaat. We bieden onze klanten de beste jute tassen aan. Voordelen van een bedrukte jute tas is dat deze veel kan dragen. De jute tas is niet alleen stevig, maar ook mooi voor het oog. We bieden diverse uitvoeringen van de jute tas aan. Verschillende formaten jute tassen bedrukken, voor ieder wat wils. Herbruikbare tassen zijn een veelgevraagd relatiegeschenk. Vanwege het verbod op gratis plastic tasjes is de verkoop van bedrukte jute tassen gestegen.

ik wil…

“Wil jij een jute tas bedrukken?”

Wil je advies over de jute tassen? Vraag het ons!

Jute tassen bedrukt belang voor het milieu

Met een bedrukte jute tas kom je milieuvriendelijk over. Je doet ook wat terug voor het milieu en de ontvanger eveneens! Herbruikbare bedrukte jute tassen worden ingezet door multinationals maar ook kleine ondernemingen. Ze zijn populairder dan de katoenen tassen met logo. Laat vandaag nog een eigen bedrukte jute tas bedrukken met logo en steek uit boven de rest!

Bedrukte jute tassen met logo

Bedrukte jute tassen met logo bestellen is heel simpel. Kies het aantal jute tassen dat je wilt bestellen. Vervolgens kies je voor een bedrukking of juist niet. Je kan de jute tassen namelijk ook onbedrukt bestellen. Klik door voor de betaalmethode, upload je logo hier. En we zorgen ervoor dat de jute tassen met opdruk bij je wordt geleverd. Indien je vragen hebt over het bedrukken van jute tassen kun je bellen met de afdeling verkoop. Bereikbaar op: 0412712098.