Gelamineerde papieren tassen bedrukken

Gelamineerde tassen

Glans gelamineerde geschenktas

Vanaf: 1,22

Gelamineerde tassen

Glans gelamineerde papieren tas

Vanaf: 1,38

Gelamineerde tassen

Glans gelamineerde draagtas

Vanaf: 1,08

Gelamineerde tassen

Gelamineerde geschenktas wit

Vanaf: 0,93

Gelamineerde tassen

Gelamineerde papieren draagtas

Vanaf: 1,09

Gelamineerde tassen

Gelamineerde geschenktas

Vanaf: 1,12

Gelamineerde tassen

Gelamineerde tas goedkoop

Vanaf: 0,81

 

Gelamineerde papieren tassen bedrukken

Gelamineerde papieren tassen zijn net als de papieren tassen enorm populair in het straatbeeld. Populairder als gevolg van het verbod op 1 januari 2016 voor het uitdelen van gratis plastic tassen. Net als de papieren tassen zijn de gelamineerde tassen een enorm succes. Kortom het is een must om bedrukte gelamineerde tassen met logo in huis te halen. Wil jij ook gezien worden met gelamineerde tassen bedrukt? Net zoals andere kun jij meevaren met deze toppers door onze gelamineerde tassen te bestellen.

ik wil…

“Wil je een gelamineerde papieren tas bedrukken?”

Voor degene die op zoek zijn naar opvallende relatiegeschenken.

Gelamineerde papieren tassen bedrukt

Gelamineerde papieren tassen bedrukt is grotendeels maatwerk. Daardoor kunnen we de bedrukte gelamineerde papieren tas met logo volledig van alle zijdes te voorzien van een bedrukking. Kortom kies je een van de op maat te leveren tassen? Dan leveren wij uiteindelijk jouw eigen bedrukte gelamineerde tas met logo. Bestellen doe je gemakkelijk door het aantal, bedrukking en kleur te kiezen. Om in aanmerking te komen voor een gratis digitaal proefdruk vragen we een vector bestand. Nadat er akkoord is gegeven gaan we jouw gekozen gelamineerde papieren tassen bedrukken.

Bedrukte gelamineerde papieren tassen met logo

Je eigen bedrukte papieren tassen met logo geheel op maat. Daar staat tegenover dat de levertijd ongeveer 3 á 4 weken duurt. Kom je er niet uit? Je kunt ons bellen, e-mailen of via de offerteknop contact opnemen.