Papieren tassen bedrukken

Papieren tassen

Kraft draagtas color

Vanaf: 0,61

Papieren tassen

Papieren kraft tas

Vanaf: 0,64

Papieren tassen

Papieren kraft color

Vanaf: 0,74

Papieren tassen

Kraft draagtas

Vanaf: 0,53

Papieren tassen

Papieren tas goedkoop

Vanaf: 0,50

Papieren tassen

Papieren tas color

Vanaf: 0,56
Vanaf: 0,83

Papieren tassen

Papieren geschenktas

Vanaf: 1,04
Vanaf: 1,12

Papieren tassen bedrukken zijn populair

Papieren tassen bedrukken zijn de meest populaire relatiegeschenken als het gaat om tasjes met logo. In het bijzonder de kleur ecru en daarna de kleur wit. Net als pennen bedrukken zijn dit de meest gewilde geschenken. Hoewel de papieren tas en gelamineerde papieren tas enorm populair is de transparante tas in opkomst.

ik wil…

“Wil je een papieren tas bedrukken?”

Deze zijn enorm populair! Heb je vragen? Wij staan nu voor je klaar!

Papieren tassen bedrukt

Papieren tassen bedrukt kan vanaf de productie. Daardoor is het mogelijk om de bedrukte papieren tas met logo volledig van alle zijdes te voorzien van een bedrukking. Kortom kies je een van de luxe tassen dan kun je deze volledig naar wens invullen. Bestellen doe je gemakkelijk door het aantal, bedrukking en kleur te kiezen. Om in aanmerking te komen voor een gratis digitaal proefdruk vragen we een vector bestand. Nadat er akkoord is gegeven kunnen we de papieren tassen bedrukken.

Bedrukte papieren tassen met logo

Je eigen bedrukte papieren tassen met logo volledig bedrukt vanaf de productie.  Daar staat tegenover dat de levertijd ongeveer 3 á 4 weken duurt. Heb je deadline of haast? De boodschappentas en geschenktassen kunnen we eerder in 5 dagen bedrukken. Kom je er niet uit? Je kunt ons bellen, e-mailen of via de offerteknop contact opnemen.