Biologisch katoenen tassen bedrukken

Biologische katoenen tassen

Luxe tas biologisch

Vanaf: 2,75

Biologische katoenen tassen

Organische katoenen tas

Vanaf: 2,16

Biologische katoenen tassen

Biologisch katoenen rugzakje

Vanaf: 2,16

Biologisch katoenen tassen, verantwoord ondernemen!

Biologisch katoenen tassen voor elke ondernemer. De biologische tasjes zijn vervaardigd uit biologisch gecertificeerd katoen. De tassen zijn stevig, modern en zijn een fantastisch alternatief voor de plastic tasjes. Het productieproces van deze biologische katoenen tassen zijn energiezuiniger en vriendelijker voor het milieu door minder CO2-uitstoot. Een duurzame tas als deze zal veelvuldig in gebruik genomen worden. Duurzame tassen bedrukken met hoogwaardige druktechnieken. Kies voor groen en bedrukt een eigen biologisch katoenen tas met logo!

ik wil…

“Wil je een biologische katoenen tas bedrukken?”

Ben jij degene die milieu bewust onderneemt? Vraag ons om advies!

Eco tassen bedrukt met eigen logo

Eco tassen bedrukt met logo zijn hip en er is veel vraag naar. Naast het feit dat ze op de meest milieuvriendelijke manier zijn gemaakt. Zijn de eco tassen bedrukt of onbedrukt een plaatje om te zien! Ze zijn mooi qua materiaal en zijn bovendien GREEN. Eco tassen bedrukken graag voor alle groene ondernemers. Als afnemer van de eco tassen helpt u de natuur een handje mee!

Wilt u ook aan uw klanten laten zien dat u met deze tassen maatschappelijk verantwoord onderneemt?
Bestel vandaag nog uw eigen biologisch katoenen tassen met logo. Dit kan via de webshop of bel onze verkoop op 0412 712 098.