Katoenen tas bedrukken

Katoenen tassen

Katoenen tas rugzak

Vanaf: 1,07

Katoenen tassen

Katoenen tas klein

Vanaf: 0,99

Katoenen tassen

Katoenen tas wit

Vanaf: 1,11

Katoenen tassen

Katoenen tas gekleurd

Vanaf: 1,20

Katoenen tassen

Katoenen stokbroodtasje

Vanaf: 0,97

Katoenen tassen

Katoenen shopper ecru

Vanaf: 2,19
Vanaf: 1,31

Katoenen tassen

Katoenen tas lang

Vanaf: 0,95

Katoenen tassen

Katoenen tas stevig

Vanaf: 0,84

Katoenen tassen

Katoenen tas kort

Vanaf: 0,82

Katoenen tassen bedrukken steeds populairder

Katoenen tassen bedrukken populair, omdat we uit milieuoverwegingen voor minder plastic kiezen. Goedkope katoenen tassen bedrukken bij BSCC. We hebben een ruim assortiment katoenen tassen die je kunt laten bedrukken. De katoenen tas bedrukt met logo is een stevige draagtas welke je dagelijks kan gebruiken. Op de beurs of tijdens een partner-event is een bedrukte katoenen tas een perfect geschenk. In de promotietas kunt u presentatiemateriaal kwijt en give-aways. Wil je ook milieubewuster overkomen, dat kan door te kiezen voor een katoenen tas met logo!

ik wil…

“Wil jij een katoenen tas bedrukken?”

Plastic tassen behoren tot de geschiedenis. Ga jij met de trend mee?

Katoenen tassen bedrukt met logo

Katoenen tassen bedrukt met logo met een doel. Het doel is dat mensen de bedrukte katoenen tas gaan gebruiken. De katoenen tas is geschikt voor elke boodschap, naar de supermarkt of even naar de stad. Bedrukte tassen zie je vaak op straat, hierdoor stijgt je naamsbekendheid. Een mooie katoenen tas met logo zal met open armen worden ontvangen. Tegenwoordig gebruikt iedereen een stevige tas. Kies voor een katoenen tas met logo, omdat een bedrukking opvalt en dat is positief voor je naamsbekendheid.

katoenen tassen met logo

Katoenen tassen met logo zijn simpel te bestellen. Via de webshop geef je het aantal katoenen tasjes in. Upload je logo en wij doen de rest! Kies een kleur dat pas bij je huisstijl of kies voor de klassieke ecru katoenen tas. Katoenen tassen bedrukken in allerlei formaten en kleuren. Bekijk de webshop voor alle soorten mogelijkheden tassen bedrukken. Kies voor een duurzaam en milieubewuste tas, de katoenen tas. We hebben ook biologische katoenen tassen, deze zijn op een energiezuinige wijze geproduceerd.

We kunnen ons voorstellen dat je misschien vragen hebt over katoenen tas bedrukken met logo. Je kunt alle tassen tevens ook onbedrukt bestellen in de webshop. Bel ons als je vragen hebt! 0412 712 098